Tanden bleken

Tanden bleken

Het bleken van tanden wordt op grote schaal gedaan. Met gebleekte tanden kom je stalend voor de dag en krijgt je zelfvertrouwen een boost. Misschien heb je een sollicitatie, een eerste date of geef je een grotere presentatie. Of misschien ga je een andere mijlpijl bereiken en wil je er op je best uitzien. Wat de reden ook is, je tanden bleken is een makkelijke manier om je zelfvertrouwen een boost te geven. Weten dat je glimlach straalt, maakt dat je meer wil glimlachen. En wanneer je glimlacht, lacht de wereld je toe. Witte tanden maken je jonger en aantrekkelijker! 

Is het schadelijk om je tanden te bleken? 

Het bleken van je tanden heeft vaak prachtige resultaten, maar kan ook enige risico’s met zich meebrengen. Dat is dan ook de reden dat je altijd moet opletten dat je de juiste producten gebruikt. Er zijn ook bedrijven die andere bleekmiddelen op basis van chloor of andere bijtende stoffen of zuren gebruiken. Deze zijn schadelijk en bleken niet goed. In onze praktijk gebruiken wij uitsluitend gecontroleerde en veilige producten! 

Wat zijn de bijwerkingen? 

De meest voorkomende bijwerking is lichte gevoeligheid van de tanden. De tandarts zal daarom vooraf bekijken of je in aanmerking komt voor tanden bleken. Dit i.v.m. eventuele vullingen, recessies, glazuurdefecten, ongezonde mond, gaatjes, zwangerschap of borstvoeding. Dus zorg er altijd voor dat je gebit helemaal in perfecte conditie is, voordat je gaat bleken. Het mooiste resultaat bereik je door er eerst voor te zorgen dat je tandvlees helemaal gezond is en dat je geen ontstekingen en gaatjes hebt. 

Welke methodes gebruiken wij?

Wij maken in de praktijk gebruik van 2 bleekmethodes. Het bleken bij ons in de praktijk zelf. Dit gebeurt tijdens een lange behandeling van 2,5 uur. De andere methode is de thuis-bleekmethode. Hiervoor moeten bleekmallen gemaakt worden en kun je d.m.v. bleekgel zelf je tanden bleken. Uitleg over beide methodes kunnen wij geven tijdens je bezoek aan onze praktijk.

Contact Info

Al Dente

P.C. Hooftlaan 2
Eindhoven, 5611 NV

KvK: 17251906

+31 (0)40 253 36 83
receptie@aldente-tce.nl

Praktijkuren:

maandag t/m donderdag:
8:00 - 17:00 uur

vrijdag:
8:00 - 16:00 uur

(lunchpauze: 12:15 - 13:00 uur)